VORES SERVICE

Tæppeunderlag
Tæppeunderlag
Tæppe reperation Iran
Tæppe reperation
Tæppevask i Iran
Tæppevask

Underlag

Underlag skal anvendes på fast gulv. Underlaget har følgende funktioner:

  1. Tæppet ligger fast på gulvet og rutsjer ikke.
  2. Den slidtage der kommer på bagsiden af tæppet, er langt større end slitagen på forsiden. På forsiden har man luven at slide før man kommer ned til knuden. På bagsiden slider man direkte på knuden og det kan aldrig undgås at der kommer støv ind under et tæppe – dette støv ligger og slider direkte på knuden og kan beskadige tæppet.
  3. Tæppet er mere behageligt at gå på, da underlaget giver en fjedrende effekt.

Tæppeunderlag koster 200 kr. pr. kvadratmeter og kan købes hos os.

Tæppevask

Det kan ikke ungås at ens ægte tæpper med tiden bliver snavset. Det er vigtigt at man for fagfolk til at vaske sit ægte tæppe. Vi sender tæpper til vask hver onsdag hos Danmarks førende tæppevask.

Man skal ikke sende sit ægte tæppe til vask for tit. Vasken er hård ved tæpperne, så kom ind i butikken og vi vil rådgive Dem.

Tæppe reparation

Vi reparerer ægte tæpper. Har Deres tæppe fået en skade, kan vi reparere dette. Kanter og frynser er det mest udsatte på et ægte tæppe. Få dette repareret i tide, jo hurtigere man får det repareret jo billigere bliver det og resultatet bliver bedst.

Kom ind i butikken med Deres ægte tæppe og vi vil vejlede Dem.

Vurdering af ægte tæpper

Mai Nielsen har siddet i Tæppeimportørens Vurderingsnævn i 30 år og betragtes at være en af de førende specialister indenfor den persiske tæppekunst.
Har De et ægte tæppe som De gerne vil have vurderet? Så aftalt en tid med Mai Nielsen på mail: post@mai-nielsen.dk eller ring på +45 75 15 90 11