Mai Nielsen Orient Tæpper

Mai Nielsen orient tæpper logo

Ådalsparken 29

6710 Esbjerg V

+45 75159011

Ring

Man-Fre: 14:00 - 17:30. Lør: 10:00 - 13:00 (eller efter aftale - vi bor på adressen)

Historie

Mai Nielsen er 2. generations Tæppehandler og har i over 40 år beskæftiget sig med ægte tæpper.

I de seneste årtier har Mai Nielsen rejst til Iran og håndplukket hvert enkelt tæppe, for at finde de bedste ægte persiske tæpper til den laveste pris. Ved at rejse til oprindelseslandet er det samtidigt muligt at finde sjældne og unikke ægte persiske tæpper, som ikke findes på det internationale tæppemarked.

Bidjar tæppe indretning
Indretning med Bidjar tæppe 150 x 150

Indretning

Vi hjælper Dem gerne med at finde de rigtige ægte tæpper til Deres hjem eller virksomhed, således at farver og stil går op i en højere enhed.

Gennem mange års erfaring med indretning får vi meget ros af vore kunder i både Danmark og udlandet for vore indretningsforslag.

Ønsker De råd og forslag til indretning, kan De medbringe/sende foto af Deres hjem til os, og vi vejleder Dem med indretningsforslag.

Mai Nielsen Orient tæpper
Mai Nielsen i Isfahan i Iran

Mai Nielsen på besøg i et knytteværksted i Isfahan i Iran. Her er det kvinder, som knytter meget fine ægte tæpper af korkuld (halsuld) og silke med 1 mill. knuder pr. m2. Der sidder normalt 3 personoer ved et tæppe i 2 meters bredde.

Som billedet viser er knytterne meget venlige og stolte over deres fantastiske arbejde med det fine ægte tæppe. Det er virkelig teamwork at knytte dette fine tæppe, som stiller store krav til knyttrenes faglige kunnen.

I Isfahan knyttes nogle af de fineste persiske tæpper.

Fra vores seneste rejse i Iran har vi nu mere end 2000 udsøgte ægte, persiske tæpper i butikken, fra alle de klassiske tæppedistrikter i Iran i alle størrelser og prislag – såvel nye som gamle – og til PRISER HELT UDEN KONKURENCE.

Den sidste fremstillingsproces af et ægte tæppe er vask. Herefter skal det ægte tæppe strækkes og kanter og frynser skal færdiggøres. Luven på det ægte tæppe skal efterklippes som en af de sidste processer i fremstillingen. Vasken af det ægte tæppe er altafgørende for det endelige resultat.

Mai Nielsen på tæppevaskeri i Iran
Moud tæppe
Indretning med Moud tæppe
  • Der er meget vigtigt, at de tæpper man vælger passer til såvel møbler, huset og personerne.
  • Man skal sørge for, at der er harmoni. Tæppet må ikke tage magten fra møblerne eller omvendt.
  • Det skal tages højde for det praktiske. F.eks. at stolebenet ikke hænger fast i tæppets kant, når man sætter sig ved spisebordet.
Luk menu
×
×

Kurv