fbpx

Mai Nielsen Orient Tæpper

Mai Nielsen orient tæpper logo

Ådalsparken 29

6710 Esbjerg V

+45 75159011

Ring

Man-Fre: 14:00 - 17:30. Lør: 10:00 - 13:00 (eller efter aftale - vi bor på adressen)

Om os

Mai Nielsen driver forretningen sammen med sønnen Mikael Nielsen og rejser sammen ud til de tæppeproducerende lande for at finde unikke tæpper. 
Mai Nielsen har de seneste årtier rejst til Iran (det gamle Persien) og håndplukket hvert enkelt tæppe. Ved at handle direkte hos producenten får vi de bedste vare inden de rammer det globale markedet.

Der er over 2500 tæpper på lager i alle prisleje, fra de smukke billige nomadetæpper til de fintknyttede silketæpper – nye såvel som gamle tæpper. Køber De ægte tæpper hos Mai Nielsen Orient Tæpper, får De korrekte oplysninger om oprindelse, fremstilling, uld kvalitet, vask mv. Samtidig sparer de alle de fordyrnede mellemled ved at handle direkte hos importøren.

Mai & Mikael i Tehran til den årlige tæppemesse
Tidligere
Næste

Tæppehandlere i 3 generationer

Mai Nielsen er 2. Generations tæppehandler efter sin mor May Nielsen der startede med at handle med ægte tæpper i København i 1960. Mai havde sin daglige gang i forretningen og arbejdede i butikken efter skole, hvor Mai lærte om ægte tæpper fra en tidlig alder.

Mai Nielsens store viden om ægte tæpper gør at Mai har siddet i tæppeimportørnes vurderingsnævn i over 30 år, som af den højeste indenlandsk instans for vurderinger af ægte tæpper.

Mai Nielsen har drevet forretningen i Esbjerg i over 30 år og sønnen Mikael arvede passionen for de ægte tæpper i en tidlig alder. Som sin mor, hjalp Mikael til i butikken efter skole og har siden  2010 rejst til de tæppeproducerende lande. Mikael har på en af sine mange rejser til Iran arbejdet ude på et tæppevaskeri hvor han har lært at reparere tæpper, vaske tæpper og den sidste fremstillingsproces af et persisk tæppe.

Nedenfor er en kort dokumentar som TV2-Syd lavede om Mai Nielsen Orient Tæpper. 

Luk menu
×
×

Kurv